Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2014 noiembrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

nov

30

Ce Da STABILITATEA Financiara.

30. noiembrie 2014 duminică

Articolul 13

 

Un element foarte bun de luat in considerare cand vine vorba de a castiga STABILITATEA Financiara este gasit in citatulul lui Robert Kiyosaki (unul dintre educatorii financiari importanti ai vremii noastre): „Tatal meu bogat m-a invatat ca unul dintre cele mai puternice cuvinte din lumea afacerilor este ‘retea’.

Cei mai bogati oameni din lume se uita dupa si construiesc retele, toti ceilalti se uita dupa locuri de munca.” Poti vedea asta peste tot in jurul tau.

Poti vedea un fastfood de cartier si poti vedea McDonald’s sau KFC. Poti vedea un service gsm particular si poti vedea Orange sau Vodafone.

Asa ca dupa cum iti dai singur seama, sa ai doar o afacere nu este de ajuns, intelept este sa ai o retea de afaceri (oameni si sisteme care sa lucreze pentru tine), pentru ca asta iti da o si mai mare stabilitate, siguranta si crestere pe termen mediu si lung.

Vom parcurge si in articolele viitoare ingrediente suplimentare pentru a te ajuta sa gasesti locul potrivit pentru tine in afaceri dar deocamdata gandeste-te la acest aspect de construire a unei retele care sa-ti dea multiplicare si stabilitate.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

nov

26

Cum PROSPERI In NOUA Economie

26. noiembrie 2014 miercuri

Articolul 12

 

Daca vrei sa prosperi in noua economie atunci este necesar sa-ti pornesti propria afacere pentru a castiga flux de numerar, unde sa ai TU cel mai mare control posibil, folosind in mod inteligent multiplicarea pe care o poti castiga prin sisteme si oameni care sa lucreze aceste sisteme pentru cel mai mare bine pentru toti.

 

Insa doar a avea o afacere nu-ti aduce intru totul stabilitatea si libertatea financiara pentru ca fluctuatiile economice si climatul politic te poate afecta si-ti poate darama peste noapte ceea ce ai construit... ... si oricum “omul nu trebuie sa traiasca doar cu paine ci si cu Fiecare cuvant al lui Dumnezeu” – daca te bazezi doar pe lucrurile materiale – vei avea suprize (neplacute) mari.

Dar chiar si in acest mediu instabil si chiar si doar la nivel uman si financiar pentru cei care cauta consiliul celor intelepti vor gasi solutii pentru a fi in echilibru.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

nov

22

Ce facem , scoatem caii pe cautiune?

22. noiembrie 2014 sâmbătă

Articolul 11

 

„Cand s-a inventat masina nu ne-am dus sa scoatem caii „pe cautiune”. Pur si simplu am inteles ca lucrurile s-au schimbat si am mers mai departe.” Randy Gage

 

Unii oameni inca mai folosesc caii, altii nu, unii pentru munca, altii pentru distractie etc. Unii se schimba altii nu, unii mai greu si mai incet altii mai usor si mai repede.

Esenta in toate acestea este: Unde te gasesti TU si ce alegi TU sa faci? La fel cum industria masinilor a facut averi colosale pentru numerosi oameni si noile tehnologii cum ar fi internetul a facut si va continua sa faca milioane si milioane de oameni foarte, foarte bogati.

Daca vrei sa fii unul dintre acesti oameni atunci este recomandat sa te uiti cu adevarat serios la lumea financiara si sa-ti gasesti locul cel mai potrivit pentru a te alinia cu prosperitatea lumeasca – mai departe tu alegi ce faci cu ea.

Iar incepand cu urmatorul articol ne vom ocupa specific de intelegerea Cadranului Banilor in care se gaseste oricare om care este implicat in mediul economic pentru a gasi cea mai buna cale de urmat.

 

Partenerul tau online,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

nov

18

Ce Este Valoarea?

18. noiembrie 2014 marţi

Articolul 10

 

Cu MII DE MILIARDE de dolari care sunt PRINTATI de puterile financiare globale pentru „a-si scoate tarile din criza”, ipotecând astfel vietile copiilor si copiilor nostrii prin taxele care vor trebui impuse, banul (hartia) ajunge usor, usor sa atinga adevarata sa valoare si anume "0" si aceasta cunoastere ar trebui sa conduca oamenii la o reflectare mai puternica asupra intregului sistem si asupra vietii lor si asupra ce fac cu banii pe care ii castiga si pentru ce scop ii castiga.

Cu ocazia acestor provocari din ce in ce mai multi oameni devin constienti ca nu-si pot lasa viitorul in mainile nimanui in afara de Cele Mai Sigure Maini si ca este necesar sa se educe serios sa inteleaga contextul lumii in care traiesc. Sa se gandeasca mai mult la ceea ce inseamna valoare, in toate contextele, la toate nivelele. De exemplu in contextul financiar valoarea nu este hartia printata pe care o ai ci ceea ce poti cumpara cu ea, dar este recomandat sa ne uitam si la valoarea pe care nu o poti cumpara cu banii sau cu lucrurile cumparate. “Daca cineva nu vrea sa lucreze, acela nici sa nu manance” si asadar este necesar sa fie inteles principiul de ceva contra ceva, valoare contra valoare dar acum este necesar sa se ia in considerare si felul muncii pe care muncitorul il face pentru ca mediul s-a schimbat.

Poti participa in economia lui Dumnezeu indiferent in ce economie umana te gasesti... cu sinceritate si dorinta de cel mai mare bine pentru tine si pentru tot vei fi acolo si vei descoperi cum sa implinesti cele pe care le ai de implinit si in noua economie, sa asisti si pe altii sa faca la fel si sa te simti remarcabil in tot acest proces.

Descoperind care sunt noile legi ale NOII ECONOMII, castigi bani mai rapid si mai usor si mai eficient, apoi ii convertesti in lucruri cu valoare in sine pe termen scurt, mediu si lung – fiecare dupa intelepciunea pe care o are: * Economica (de exemplu una este sa tii “banii la soseta” alta este de exemplu sa construiesti cu ei locuinte, ferme, sere, etc. pentru ca ceea ce detii sa aiba cu adevarat valoare in sine – astfel chiar daca nu vei mai avea “hartia” tot vei avea ce oferi ca valoare ce conteaza in schimb altora) * Si Spirituala (daca te dezvolti si spiritual intre timp, astfel incat sa te bucuri si sa poti oferi ocazia ca lucrurile cu valoare materiala sa fie transformate si in cele care nu pot fi masurate in valoare materiala ci tin de suflet si spirit atat pentru tine cat si pentru ceilalti din jurul tau.

Exemplu poti da unui copil orfan mancare si asta ii umple stomacul dar trairea interioara pe care i-o daruiesti pentru ca ai facut darul tau material, este un lucru spiritual, si aici sunt multe de discutat si mai inalte cunoasteri si trairi ale iubirii, dar poate cu o alta ocazie.

Esenta este in promisiunea: cauta Imparatia Lui Dumnezeu Intai si apoi tot restul se va adauga tie.)

Ma bucur ca ne-am putut conecta si astazi prin acest articol si sper sa-ti fi fost cu adevarat de folos.

 

Partenerul tau online,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

nov

13

CE A SCHIMBAT cel mai mult MEDIUL ANTREPRENORIAL

13. noiembrie 2014 joi

Articolul 9

 

Dupa cum stii Tehnologia a schimbat cel mai mult peisajul antreprenorial. Si poate cel mai pregnant dintre toate tehnologiile, „internetul” a schimbat foarte multe din modul in care acum se face comertul si acesta este doar începutul.

Pur si simplu locuri de munca care înainte erau necesare acum nu mai sunt necesare. Lucruri care necesitau efortul fizic si/sau intelectual a 5 – 10, sau mai multi oameni acum se rezolva cu un om si un calculator iar asta lasa foarte multi oameni fara slujbele care oricum pe cei mai multi dintre ei nu-i serveau cu adevarat sa traiasca o viata împlinita ci doar sa supravietuiasca de la o luna la alta.

Aceste transformari tehnologice care produc transformari socio-economice vin bineinteles cu avantajele si dezavantajele lor.

Pentru unii va fi foarte greu sa se schimbe nu pentru ca ar fi cu adevarat mai greu, ci pentru ca totul ce este diferit pare si mai greu în prima faza. Va fi o treaba de acomodare, pe care unii poate ca nu sunt pregatiti sa o faca.

Pe unii, aceasta trecere ii va elibera de serviciile limitative si daca vor lucra eficient vor castiga mai mult timp sa gaseasca raspuns la intrebarile mai mari ale vietii si sa se uite pentru o contributie mai mare pentru oameni.

Pe altii aceasta paradigma a tehnologiei si mintea mandra care se afla in „spatele cel mai din spate” a unei parti din miscarea stiintifica ii va limita in asa fel incat sa nu vada adevarul dincolo de ceea ce omul natural poate crea si concepe.

Este nevoie de sinceritate si smerenie completa din partea oamenilor care se gasesc in toate categoriile pentru ca „la fiecare nivel este un alt diavol” – fie ca tu draga cititor sa intelegi. Exista o cale mai buna pentru tine si pentru toti acesti oameni care au fost si care sunt afectati de transformarile economice. Pana la finalul Manualului "Afacerea Independentei Tale Financiare"  calea se va contura si se va clarifica foarte bine pentru tine si te vei gasi foarte bine echipat pentru a o îmbratisa si a lucra in modul cel mai intelept cu putinta. Oricum un lucru este clar:ceea ce era inainte considerat ca fiind sigur acum este de fapt un risc, si in context financiar este necesar sa descoperi cum sa castigi flux de numerar si apoi cum sa-l folosesti cel mai eficient si mai intelept. (Repet: Ce doresti porneste de la cine crezi ca esti.

Este necesar sa descoperi cine esti de fapt – ca dorintele tale sa fie autentice si adevarate nu conditionate de lumea in care te-ai nascut si spiritul educatiei in care ai trait si ai crescut pana acum.)

 

Partenerul tau online,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.