Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2014 octombrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

oct

30

Care sunt Prioritatile Tale?

30. octombrie 2014 joi

Articolul 7

In articolul de ieri vorbeam de Capcana Mediocritatii, azi continuam si vorbim de faptul ca Ceea ce parea inainte a fi sigur acum este cel mai nesigur lucru si modul invechit de a privi lumea a condus la una dintre cele mai mare depresii financiare globale.

Dupa cum am tot vazut si vedem companii scoase „pe cautiune” de gurverne, recesiune, rata ridicata de oameni neangajati, inflatie, planuri de pensie care intra la apa, companii de asigurari care dau faliment. etc Sunt vremuri foarte provocatoare prin care trecem.

Doar ca de acum incolo ce va trebui sa faci este sa iti aloci atentia asupra Adevarului la toate nivelele lui pentru a nu avea indigestii in niciun domeniu, iar daca cumva ai, atunci sa poti sa indrepti situatia. DOAR Adevarul te va face liber. Asadar cauta sa-ti stabilesti chiar acum PRIORITATILE TALE raportat la Adevar.

Sa nu treaca ziua de azi pana nu faci acest lucru pentru ca in acest fapt sta intregul tau viitor. Nu o lua usor, fa-o chiar acum.

 

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

26

Esti cumva in CAPCANA MEDIOCRITATII?

26. octombrie 2014 duminică

Articolul 6

Stabilitatea Serviciului Este Un MIT Iar Statul Sau Companiile NU Mai Au Cum Sa Aiba Grija De Tine.

 

Daca vrei sa prosperi si sa ajungi sa implinesti dorintele inimii tale atunci va trebui sa-ti iei responsabilitatea gandirii “in afara cutiei” / in afara indoctrinarii primite si responsabilitatea actiunii in felul corespunzator. Faptele exprimate anterior cel mai probabil sunt deja stiute de tine, dar tot este probabil sa fii prins în capcana mediocritatii incercand doar sa te uiti dupa o metoda de a face bani suplimentari in loc sa te uiti dupa cum sa faci cu adevarat o diferenta in viata ta si a celorlalti printr-un plan solid de afacere adecvat variabilelor acestei lumi.

In context financiar capcana mediocritatii vine din a schimba in mod direct timpul contra bani si a nu avea multiplicare prin oameni si/sau sisteme.

Sunt discutate mai multe elemente care tin de iesirea din acesta capcana a mediocritatii in continuarea manualului Afacerea Independentei tale Financiare, asa ca iti recomand sa-ti continui lectura in articolele urmatoare.. Am convingerea ca-ti va placea si ca vei lua lucruri foarte importante pentru transformarea vietii tale.

 

Partenerul tau online,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

sep

27

REUSITA Financiara Vine DOAR Prin EDUCATIE CONTINUA!

27. septembrie 2014 sâmbătă

Articolul 5

 

Azi vorbim despre faptul ca regula generala transmisa de parintii nostrii bine intentionati dar de cele mai multe ori nestiutori si indoctrinati implicit de sistemul în care au trait: “Invata bine, pentru a lua note bune, care vor duce la o diploma buna care te va duce la o slujba buna la stat sau la o companie care va avea grija de tine si-ti va asigura existenta si pensionarea...” nu mai functioneaza în zilele de azi.

Nu spun ca educatia scolara nu este buna, din contra. Ce spun este ca este necesar sa fie complementata continuu daca vrei sa stai pe linia de plutire si apoi sa avansezi. Practic, multe dintre locurile de munca care vor fi necesare peste un an, nici macar nu s-au inventat inca pentru ca dinamica este total schimbata, asadar nicio facultate nu te mai poate echipa complet pentru ceea ce va fi nevoie la un viitor loc de munca. Fac si ei ce pot, dar de cele mai multe ori nu este suficient si este necesar sa complementezi continuu, cu educatie continua proactiva. O persoana medie trece prin 10, 20 sau chiar mai multe slujbe in perioada sa activa de munca, pentru ca mediul economic s-a schimbat.

Asadar pe langa ceea ce ai invatat sau inveti in scoli pentru reusita ta ai nevoie de educatie complementara continua.

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

sep

22

DESCOPERA AFACEREA INDEPENDENTEI TALE FINANCIARE

22. septembrie 2014 luni

Articolul 4

Statistica unui prieten de-al meu referitor la varsta celor care viziteaza site-ul lui in scopul educarii cu astfel de informatii arata un lucru foarte interesant. Anume, faptul ca cele mai prezente categorii de varsta sunt 18-24 de ani si 55-64 de ani. De Ce? Explicatia personala este pentru ca pe de o parte cei tineri nu vor sa mai creada in promisiunile in care au crezut parintii lor (ii vad cat de confuzi sunt si cât de greu le este sa treaca de la o luna la alta si nu vor sa experientieze si ei asta), iar pe partea cealalta sunt oamenii intre 55-64 de ani care au crezut in promisiunile ca “statul sau compania la care lucrezi o sa aiba grija de tine cand te pensionezi” si au fost dezamagiti si acum au ramas cu gust amar si asta ii face sa caute solutii in alta parte. Dupa experienta personala pot spune ca in aceste categorii de varsta se gasesc cei mai constienti si realisti oameni, fie prin observare fie prin proprie experienta, majoritatea celorlalti sunt prea prinsi in "matrixul vietii" incat de cele mai multe ori nu vad ce se petrece de fapt in fata lor. Sunt orbi desi vad. Stiu ca ceva nu este in regula dar ratiunea lor prin toate presiunile sociale le este anesteziata astfel incat se pare ca nu gasesc calea cea mai buna. Sunt precum sobolanii aceia care invart la nesfarsit roata propriilor limitari pentru ca sunt prinsi Intr-un mod de gandire care-i tin intr-un serviciu care abia le permite sa supravietuiasca de la luna la luna, sau chiar daca castiga bine nu mai au timp pentru nimic altceva. Inclusiv nu mai au timp sa observe si sa gandeasca. Sunt multe presiuni care sunt puse pe om azi, de la presiuni sociale, politice, economice, grija pentru familie etc. In contextul social si economic, vechile promisiuni se poate observa foarte clar ca nu mai sunt valabile si nu mai pot fi sustenabile in zilele noastre si este momentul sa intelegi de ce si sa faci lucrurile necesare evitarii efectelor adverse si alinierea ta cu Adevarul – aplicat la toate nivelele la care poate fi aplicat. Acum ne ocupam doar de nivelul social-economic – iar daca esti inca printre oamenii care nu vad cu ochii mintii ceea ce a fost scris mai sus, a venit momentul sa te trezesti pentru ca altfel vei avea indigestii financiare foarte serioase, indigestii care pot fi evitate daca actionezi congruent cu noua economie în care ne aflam. Cu drag, Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

sep

12

DESCOPERA AFACEREA INDEPENDENTEI TALE FINANCIARE !

12. septembrie 2014 vineri

Articolul 3

Azi vom discuta de inca un principiu fundamental de practicat in afaceri si anume sa faci alegerea ta DUPA ce cunosti toate informatiile. Evident ai ajuns la acest program pentru ca circumstantele vietii tale te-au determinat sa cauti informatii despre cum iti poti atinge linistea financiara si cum iti poti indeplini dorintele inimii tale prin una sau mai multe dintre optiunile urmatoare: Afacerile (pe internet, lucru de acasa), Programe de Afiliere, Francize si/sau Network Marketing (MLM). Ceea ce vei descoperi in Manualul Afacerea Independentei Tale Financiare te va asista sa vezi defectele si avantajele majore ale tuturor acestor modele de afacere si iti va oferi un plan si un sistem simplu pas-cu-pas pentru a contracara defectele si a beneficia de pe urma avantajelor combinate ale acestor modele de afacere. Doar folosirea lor combinata dupa cum o sa descoperi mai departe, iti va permite sa te pozitionezi cel mai bine pentru a avea cea mai mare libertate de miscare, cele mai mici obligatii, cele mai multe beneficii, cea mai mare siguranta pe care un om de afaceri o poate avea în aceasta lume si cea mai mare multiplicare a timpului, banilor si eforturilor tale pe care o cunosc astfel încât sa poti trai stilul de viata pe care il doresti, construind ceea ce ti-a fost pus in inima sa construiesti. Asadar asigura-te ca iti faci temele si ca descoperi Supra-modelul de afacere prezentat in manualul "Afacerea Independentei Tale Financiare".

 

Partenerul tau online,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.