Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2014 decembrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

dec

30

CUM te simti cand nu ai timp pt ce este important pt tine?

30. decembrie 2014 marţi

Articolul 19

 

Daca iti place ce faci poti sa nu o resimti ca munca DAR ideea este ca indiferent daca este vorba de munca intelectuala sau munca fizica, nu ai decat 24 de ore intr-o zi si din orele astea mai trebuie si sa mananci si sa dormi si indiferent cat de mult iti place sa faci ceea ce faci daca nu ai multiplicare, la un moment dat vei ajunge sa „urasti” sa faci ceea ce faci pentru ca vei simti ca nu mai dai inainte datorita limitarilor pe care modul tau de a castiga bani ti le creaza.

Oamenii din aceasta categorie spun lucruri de genul: „sunt prea ocupat, nu am timp deloc, mi-as dori sa fac asta dar nu am timp”.

O intrebare importanta pentru cineva care se gaseste in aceasta situatie este: „Si cum te simti cand nu ai timp sa faci ceea ce este cu adevarat important pentru tine?”

 

De obicei oamenii raman blocati la aceasta intrebare pentru ca isi dau seama de relevanta acestui lucru. Totusi unii oameni incearca sa evadeze din aceasta intrebare si sa mute atentia pe altceva, sa dea vina pe guvern, economie, sot, sotie, copii, loc de munca etc... – da, este adevarat – totul influenteaza totul DAR cum ramane cu NOI, cu ce putem face NOI. Vor vedea ca singura entitate care a stat intre ei si trairea a ceea ce este cu adevarat important pentru ei, in instanta ultima sunt ei (cu vechile convingeri, lipsa cunoasterii despre cine sunt, despre lume, societate, mediu economic etc..)... si atunci este momentul in care incep sa se deschida sa descopere. 

Te gasesti cumva in aceasta categorie? Daca da ce ai de gand sa faci in legatura cu asta?

 

Solutiile sunt deja disponibile imediat ce ai hotarat sa faci o schimbare, si daca nu o faci acum, atunci cand? Cand alt timp mai bun decat acum?

Altfel poti gasi aceleasi scuze tot timpul si situatia nu se va schimba. Dar pornind ACUM chiar si cu pasi marunti te indrepti spre eliberarea de asuprirea timpului care vine din propria manageriere gresita a ta in legatura cu timpul.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

dec

27

DE CE Poti Ajunge Sa URASTI CEEA CE-TI PLACE!

27. decembrie 2014 sâmbătă

Articolul 18

 

Continuam discutia cu faptul ca atunci cand esti angajat sau esti un liber profesionist trebuie sa ai o educatie, iar apoi iti schimbi expertiza ta contra bani (aceasta educatie nu trebuie sa fie neaparat cea formala pe care o primesti la scoala sau facultati ci poate fi ceva ce stii sa faci pentru care oamenii te platesc).

 

Intotdeauna este vorba de a schimba ceva in locul banilor (de a schimba valoare contra valoare) pentru ca banii sunt de fapt o reprezetare a valorii.

Provocarea este ca daca nu vinzi expertiza nu esti platit si de cele mai multe ori ajungi ca toata viata ta sa fie numai munca pentru ca inflatia este din ce in ce mai mare si pe masura ce trece timpul poti cumpara din ce in ce mai putin cu aceeasi bani.

 

Daca iti place ce faci poti sa nu o resimti ca munca DAR ideea este ca indiferent daca este vorba de munca intelectuala sau munca fizica, nu ai decat 24 de ore intr-o zi si din orele astea mai trebuie si sa mananci si sa dormi si indiferent cat de mult iti place sa faci ceea ce faci daca nu ai multiplicare, la un moment dat vei ajunge sa „urasti” sa faci ceea ce faci pentru ca vei simti ca nu mai dai inainte datorita limitarilor pe care modul tau de a castiga bani ti le creaza.

Ai ajuns cumva sa urasti sa faci ceea ce-ti place sa faci?

Daca nu gandeste-te serios pentru ca presiunea necesitatilor actuale de trai te poate duce catre aceasta situatie.

Nu lasa ca acesta sa fie cazul tau si actioneaza proactiv.

 

Sunt aici pentru tine.

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

dec

21

ce vei face DUPA ce nevoile tale sunt satisfacute?

21. decembrie 2014 duminică

Articolul 17

 

Daca esti asemeni mie doresti sa castigi cat mai multi bani si resurse si sa te bucuri cat mai mult de ei dand si pentru a da toata viata la tot si nimic altceva la nimeni, pentru ca doar atunci te apreciezi si apreciezi complet. Munca si recompensele ei te implinesc prin ceea ce produce in tine si in cei carora le daruiesti din fructele muncii tale.

 

Pentru a castiga bani in zilele noastre recapituland in esenta ce am vorbit anterior ai patru variante:

1.Esti Angajat

2.Esti un Liber profesionist

3.Esti un Patron

4.Esti un Investitor

 

Te poti incadra in oricare dintre acestea si poti de asemenea forma pentru tine orice varianta doresti. Poti fi simultan in una sau mai multe categorii.

Recomandat este sa te uiti dupa cum poti castiga mai mult si cum poti beneficia de multiplicare, astfel incat nu numai sa ai banii dar sa ai si timpul pentru a te bucura de ei dupa cum iti este tie mai drag.

Oamenii de obicei spun (si o poti confirma personal) ca dupa ce nevoile lor de baza sunt satisfacute isi vor dedica timpul si resursele sa-si urmareasca visele (indiferent care sunt acestea – adu-ti aminte de nota de la inceput – ce doresti porneste de la cine crezi ca esti).

Asta poate fi o cariera pe care nu ai urmarit-o niciodata pentru ca nu ai avut timpul si banii sa o urmaresti.. poate ca ai fost prea ocupat sa supravietuiesti incat ai lasat la o parte ceea ce doreai cu adevarat sa faci... poate fi construirea de centre educationale pentru copii, azile pentru batrani, fundatii care sa ajute la asistarea si dezvoltarea celor in nevoie.. si lista cu lucrurile pe care le poti face, avea sau deveni este nelimitata. Si asta este un lucru normal pentru ca Cine se gaseste in interiorul tau (daca esti in Imparatia Luminii) lucreaza doar pentru cel mai mare bine pentru toti.. pentru toata viata la toti si nimic altceva la nimeni.

 

Asadar acum petrece cateva momente si gandeste-te serios la ce doresti sa faci daca banii si timpul nu ar fi o problema?

Gandeste-te serios pentru ca abia dupa ce ai indentificat acest lucru pornesti de fapt in a face progrese in viata ta.

Banii nu sunt un motiv in sine ci un mijloc pentru ceva, asadar identifica acest motiv de dupa bani si lucreaza pentru acel lucru. 

Stii faptul ca daca nu te misti ramai blocat in ceea ce ai avut pana acum,de fapt chiar si mai rau, dai inapoi pentru ca vremurile se schimba destul de rapid. Asadar fa alegerea inteleapta pentru tine si pentru tot.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

dec

14

scurta privire in viitor!

14. decembrie 2014 duminică

Articolul 16

 

In acest material tragem o scurta privire in viitor pentru a putea avea claritatea la ce este de facut DUPA ce ti-ai creat propria afacere pentru a castiga flux de numerar,

Ei bine recomandarea noastra este sa iei acest flux de numerar sa-l investi in alte sisteme si oameni care sa produca si mai multa valoare lumii si prin care sa castigi si mai multa multiplicare a timpului, banilor, energiei si influentei tale. In felul acesta poti deveni un model si pentru ceilalti oameni si o forta a binelui in aceasta lume.

In acest fel creezi sisteme multiple care sa lucreze in mare parte pe pilot automat pentru tine astfel incat sa ai si timpul si resursele de a-ti trai visurile tale personale.

Decide ca poti face acest lucru, ca poti invata orice este necesar de invatat, la fel cum a fost si cu legatul sireturilor si apoi porneste sa faci pasi instre realizarea acestui lucru.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

dec

11

Fara Instruire Adecvata TE Vei CONSUMA In Competitie Acerba!

11. decembrie 2014 joi

Articolul 15

 

Continuam seria noastra din Manualul "Afacerea Independentei Tale Financiare" cu faptul ca pentru a-ti porni propria afacere este preferabil intai sa ai instruirea necesara pornirii unei afaceri, pentru ca altfel te vei consuma intr-o competitie acerba si vei pierde enorm de mult timp, bani si energie.

De aceea multor oameni le este frica sa porneasca o afacere.. plus faptul ca de obicei pornirea unei afaceri necesita o investitie si risc mare (acesta nu trebuie sa fie cazul si vei vedea cum).

De asemenea este recomandat sa stii care este cel mai bun model de afacere care sa-ti dea cele mai mari avantaje pentru a putea castiga bani, dar foarte important este sa ai si libertatea timpului de a te bucura de ei dupa cum doresti tu.

Toate fiind facute in felul anume (adica asigurandu-te ca orice fiinta sau lucru atins de tine primeste cat mai multa viata... este mai bun decat inainte sa intre in interactiune cu tine – si de ce sa nu-i dai toata viata care curge prin tine, de ce nu ajuti sa fie cel mai bun care poate fi datorita faptului ca a interactionat cu tine si / sau organizatia ta). In context financiar despre acest lucru vom vorbi mai departe trecand cap-coada prin toate optiunile pe care le ai la momentul acesta cu argumente pro si contra fiecarui model de afacere. PLUS vei descoperi cum poti crea locul potrivit pentru tine in care sa ai cele mai mari beneficii si cele mai putine riscuri astfel incat sa-ti gasesti „casa” (adica afacerea perfect potrivita tie) care sa fie canalul prin care manifesti tot ceea ce-ti doresti din punct de vedere financiar pentru a avea posibilitatile de a cumpara si a face toate lucrurile de care ai nevoie si pe care le doresti in totalitatea frumusetii tale.

 

Daca cumva ti-a fost frica pana acum sa pornesti, datorita lipsei de educatie in domeniul afacerilor sau datorita lipsurilor financiare ei bine alaturi de noi acest lucru dupa cum vei vedea nu este o problema.

 

Decide AZI sa faci pasul pentru luarea responsabilitatii asupra vietii tale financiare.

 

Parteneru tau online,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.