Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2021 mai
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom contacta!

Dacă doreşti să vorbeşti cu mine personal sau cu colegii mei despre această afacere, te rog completează câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

 

ian

28

Este EXCELENT sa ai Propria Afacere, DAR...

28. ianuarie 2015 miercuri

Articolul  27

 

In articolul precedent vorbeam de faptul ca singur nu vei putea face fata daca vrei sa ai o afacere stabila care nu numai sa-ti ofere supravietuirea dar sa-ti ofere prosperitatea... adica sa ai si banii dar si timpul sa te bucuri de ei si sa te poti implica in lucrurile care cu adevarat te implinesc interior pentru ca ai nevoie de o echipa care sa te ajute sa ai inovatie continua si promovare continua a inovatiei. Si asta este destul de greu. Da! Este adevarat faptul ca iti poti porni propria afacere, poti folosi internetul pentru a-ti multiplica mare parte din eforturi, cum ar fi automatizarea procesului de vanzare si de livrare a produselor (asta daca ai produse electronice cum ar fi manualul de fata... daca ai produse fizice in schimb, cu cat ai mai multi clienti cu atat trebuie sa angajezi mai multi oameni pentru a satisface comenzile si sunt o gramada de provocari pe care ti le pune implicarea in a angaja forta de munca calificata, asta in afara de cheltuielile pe care le ai cu impozitele, asigurarile si salariile lor).

Poti folosi internetul pentru a atrage trafic (prospecti calificati care sunt interesati de solutiile pe care produsul si / sau serviciile tale le ofera) sa vada scrisoarea (video-ul) de vanzare care sa faciliteze cumpararea pentru tine chiar daca tu dormi.

Poti avea oameni care nu pot sa doarma la ora 3 dimineata sa intre pe site-ul tau si sa-ti comande un produs, iar tu sa te trezesti dimineata cu bani suplimentari in cont pentru o munca facuta anterior (crearea infrastructurii site-ului, crearea produselor, atragerea clientilor, etc...).

Te simti foarte bine cand te trezesti dimineata, te uiti la statistica vanzarilor si apoi daca alegi sa te poti pune din nou la somn satisfacut.

Poti avea oameni din intreaga lume care sa-ti cumpere produsele si serviciile si in felul acesta sa castigi bani in toate fusele orare cu o afacere globala lucrand de la tine de acasa sau de oriunde doresti tu pentru ca internetul a globalizat orice afacere indiferent cat de mica este.

Acest lucru nu se intampla insa daca ai doar o afacere traditionala offline pentru ca din momentul in care s-a finalizat programul de lucru ai finalizat si potentialul de a castiga bani pe ziua respectiva plus ca vadul comercial este limitat de proximitatea geografica a magazinului tau.

Pe cand printr-o afacere online ai deschis NON-STOP pe plan GLOBAL. Bineinteles ca nu este usor sa faci asta si este foarte competitiv.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.