Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2020 iunie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

ian

24

Descopera "Afacerea Independentei Tale Financiare"

24. ianuarie 2015 sâmbătă

Articolul 26

 

Acum trecem la varianta in care iti construiesti propria afacere – urmatorul pas in cresterea ta financiara. Detinerea propriei afaceri este un lucru excelent, nu mai ca este foarte important sa ai instruirea necesara pentru a reusi, iar daca esti la inceput cel mai probabil nu ai banii pentru ati porni o afacere traditionala adevarata (cu produse si servicii adevarate care chiar dau valoare masiva oamenilor care le cumpara) si ati permite sa platesti pentru greselile pe care in mod inevitabil le vei face datorita lipsei de experienta afacereasca. Statisticile arata ca peste 95% din afaceri esueaza datorita faptului ca patronul nu are instruirea necesara si a ignorantei lui in a cauta asistenta. (Dun & Bradstreet)

 

Datorita transformarilor economice care se petrec multi oameni se uita dupa solutii si dupa ce trec de variantele prezentate mai sus prin care iti vinzi sufletul si-ti diluezi personalitatea, le surade ideea pornirii unei afaceri numai ca de cele mai multe ori aceasta idee pica rapid pentru ca nu au instruirea necesara si le este frica de riscuri.

Ei bine ceea ce vei descoperi in Manualul Afacerea Independentei tale Financiare, elimina riscurile si oricine doreste o poate face chiar daca nu a mai avut experienta de afaceri pana acum... vei intelege in capitolele urmatoare de ce si cum este posibil acest lucru. In afacerile traditionale, mai ales daca lucrezi de unul singur, mai devreme sau mai tarziu ramai fara timp sau fara talent deoarece pentru a ramane in afaceri ai nevoie continua de inovatie si de promovare continua a inovatiilor (acesta este un fapt dovedit in marketing). Ori pentru a produce inovatie continua si a promova aceasta inovatie in modul corespunzator ai nevoie de o echipa de oameni pentru a te asista cu toate lucrurile care sunt necesare.

 

Singur nu vei putea face fata daca vrei sa ai o afacere stabila care nu numai sa-ti ofere supravietuirea dar sa-ti ofere prosperitatea... adica sa ai si banii dar si timpul sa te bucuri de ei si sa te poti implica in lucrurile care cu adevarat te implinesc interior. Gandeste-te serios la aceste lucruri si continua lectura ta din Manualul "Afacerea Independentei tale Financiare" pentru ca vei gasi solutii remarcabile despre care poate chiar nu stiai ca exista.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.