Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2014 septembrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

sep

27

REUSITA Financiara Vine DOAR Prin EDUCATIE CONTINUA!

27. septembrie 2014 sâmbătă

Articolul 5

 

Azi vorbim despre faptul ca regula generala transmisa de parintii nostrii bine intentionati dar de cele mai multe ori nestiutori si indoctrinati implicit de sistemul în care au trait: “Invata bine, pentru a lua note bune, care vor duce la o diploma buna care te va duce la o slujba buna la stat sau la o companie care va avea grija de tine si-ti va asigura existenta si pensionarea...” nu mai functioneaza în zilele de azi.

Nu spun ca educatia scolara nu este buna, din contra. Ce spun este ca este necesar sa fie complementata continuu daca vrei sa stai pe linia de plutire si apoi sa avansezi. Practic, multe dintre locurile de munca care vor fi necesare peste un an, nici macar nu s-au inventat inca pentru ca dinamica este total schimbata, asadar nicio facultate nu te mai poate echipa complet pentru ceea ce va fi nevoie la un viitor loc de munca. Fac si ei ce pot, dar de cele mai multe ori nu este suficient si este necesar sa complementezi continuu, cu educatie continua proactiva. O persoana medie trece prin 10, 20 sau chiar mai multe slujbe in perioada sa activa de munca, pentru ca mediul economic s-a schimbat.

Asadar pe langa ceea ce ai invatat sau inveti in scoli pentru reusita ta ai nevoie de educatie complementara continua.

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

sep

22

DESCOPERA AFACEREA INDEPENDENTEI TALE FINANCIARE

22. septembrie 2014 luni

Articolul 4

Statistica unui prieten de-al meu referitor la varsta celor care viziteaza site-ul lui in scopul educarii cu astfel de informatii arata un lucru foarte interesant. Anume, faptul ca cele mai prezente categorii de varsta sunt 18-24 de ani si 55-64 de ani. De Ce? Explicatia personala este pentru ca pe de o parte cei tineri nu vor sa mai creada in promisiunile in care au crezut parintii lor (ii vad cat de confuzi sunt si cât de greu le este sa treaca de la o luna la alta si nu vor sa experientieze si ei asta), iar pe partea cealalta sunt oamenii intre 55-64 de ani care au crezut in promisiunile ca “statul sau compania la care lucrezi o sa aiba grija de tine cand te pensionezi” si au fost dezamagiti si acum au ramas cu gust amar si asta ii face sa caute solutii in alta parte. Dupa experienta personala pot spune ca in aceste categorii de varsta se gasesc cei mai constienti si realisti oameni, fie prin observare fie prin proprie experienta, majoritatea celorlalti sunt prea prinsi in "matrixul vietii" incat de cele mai multe ori nu vad ce se petrece de fapt in fata lor. Sunt orbi desi vad. Stiu ca ceva nu este in regula dar ratiunea lor prin toate presiunile sociale le este anesteziata astfel incat se pare ca nu gasesc calea cea mai buna. Sunt precum sobolanii aceia care invart la nesfarsit roata propriilor limitari pentru ca sunt prinsi Intr-un mod de gandire care-i tin intr-un serviciu care abia le permite sa supravietuiasca de la luna la luna, sau chiar daca castiga bine nu mai au timp pentru nimic altceva. Inclusiv nu mai au timp sa observe si sa gandeasca. Sunt multe presiuni care sunt puse pe om azi, de la presiuni sociale, politice, economice, grija pentru familie etc. In contextul social si economic, vechile promisiuni se poate observa foarte clar ca nu mai sunt valabile si nu mai pot fi sustenabile in zilele noastre si este momentul sa intelegi de ce si sa faci lucrurile necesare evitarii efectelor adverse si alinierea ta cu Adevarul – aplicat la toate nivelele la care poate fi aplicat. Acum ne ocupam doar de nivelul social-economic – iar daca esti inca printre oamenii care nu vad cu ochii mintii ceea ce a fost scris mai sus, a venit momentul sa te trezesti pentru ca altfel vei avea indigestii financiare foarte serioase, indigestii care pot fi evitate daca actionezi congruent cu noua economie în care ne aflam. Cu drag, Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

sep

12

DESCOPERA AFACEREA INDEPENDENTEI TALE FINANCIARE !

12. septembrie 2014 vineri

Articolul 3

Azi vom discuta de inca un principiu fundamental de practicat in afaceri si anume sa faci alegerea ta DUPA ce cunosti toate informatiile. Evident ai ajuns la acest program pentru ca circumstantele vietii tale te-au determinat sa cauti informatii despre cum iti poti atinge linistea financiara si cum iti poti indeplini dorintele inimii tale prin una sau mai multe dintre optiunile urmatoare: Afacerile (pe internet, lucru de acasa), Programe de Afiliere, Francize si/sau Network Marketing (MLM). Ceea ce vei descoperi in Manualul Afacerea Independentei Tale Financiare te va asista sa vezi defectele si avantajele majore ale tuturor acestor modele de afacere si iti va oferi un plan si un sistem simplu pas-cu-pas pentru a contracara defectele si a beneficia de pe urma avantajelor combinate ale acestor modele de afacere. Doar folosirea lor combinata dupa cum o sa descoperi mai departe, iti va permite sa te pozitionezi cel mai bine pentru a avea cea mai mare libertate de miscare, cele mai mici obligatii, cele mai multe beneficii, cea mai mare siguranta pe care un om de afaceri o poate avea în aceasta lume si cea mai mare multiplicare a timpului, banilor si eforturilor tale pe care o cunosc astfel încât sa poti trai stilul de viata pe care il doresti, construind ceea ce ti-a fost pus in inima sa construiesti. Asadar asigura-te ca iti faci temele si ca descoperi Supra-modelul de afacere prezentat in manualul "Afacerea Independentei Tale Financiare".

 

Partenerul tau online,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

sep

6

DESCOPERA AFACEREA INDEPENDENTEI TALE FINANCIARE !

6. septembrie 2014 sâmbătă

Articolul 2

 

In general cand este vorba de a evalua un lucru este foarte important sa stai departe de cele mai periculoase 3 cuvinte din limba româna: “Eu STIU Asta!”

Da, este posibil ca unele lucruri sa le stii deja, dar in detalii si in combinarea lor potrivita sta reusita majora, asadar nu prejudeca si nu sari peste parti din BLOG.

Evalueaza Afacerea Independentei tale Financiare in intregime si apoi alege in deplina cunostinta de cauza. Acesta este cel mai “sanatos” lucru de facut! Ce vei descoperi mai departe sunt cunostinte foarte importante din lumea afacerilor pe care le cunosc ca fiind adevarate si care stiu ca pot face o diferenta semnificativa in viata ta. In functie de ele iti vei putea construi si pune in aplicare planul pentru indeplinirea dorintelor pe care le ai in inima ta si intelegandu-le vei putea ajuta si pe ceilalti care inca nu le inteleg si au ramas blocati la diferite nivele in viata lor.

Asadar stai departe de "Eu Stiu Asta" si evalueaza cu deplina seriozitate toate articolele din AFACEREA INDEPENDENTEI TALE FINANCIARE.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

aug

24

DESCOPERA AFACEREA INDEPENDENTEI TALE FINANCIARE !

24. august 2014 duminică

 

"Abundenta este ascunsa celui care vrea sa le faca singur pe toate si se arata celui care este indeajuns de rabdator pentru a invata pe altii cum sa faca." - Tim Sales

 

Articolul 1

In acest articol vom discuta despre care este cel mai important lucru de facut INAINTE de a porni in orice relatie de afacere si de fapt in orice relatie de orice fel. Cel mai inalt lucru de facut inca de la inceput este sa te uiti dupa cel mai inalt model de moralitate pe care sa-l urmezi astfel incat relatia pe care urmeaza sa o deschizi sa functioneze pentru cel mai mare bine al tuturor partilor implicate. Un adevar care se poate vedea in viata noastra la toate nivelele este ca orice relatie care porneste din pacat se imbolnaveste si moare, sau chiar daca relatia nu a pornit din pacat, dar daca pacatul intervine undeva dealungul acestei relatii, acesta produce imbolnavirea relatiei si daca se continua in greseala duce la moartea ei. Cuvintele rostite lui Filimon de catre Pavel sunt de o insemnatate foarte mare in relatiile noastre interumane si anume: Filimon 14 - Dar n-am voit sa fac nimic fara de încuviintarea ta, ca fapta ta cea buna sa nu fie ca de sila, ci de bunavoie.” Acestea sunt si promisiunile mele pentru tine si aceasta este fundatia pe care doresc sa construim relatia noastra. Daca esti si tu de acord si traiesti in congruenta cu ele atunci vom avea o calatorie foarte frumoasa impreuna. Iti voi spune tot timpul adevarul,in mod constient iti voi spune doar lucrurile care sunt in cel mai mare interes al tau (pe care il cunosc dupa experienta de viata pe care o am) si ma voi comporta cu tine si voi lucra cu tine asa cum as vrea ca tu sau oricine altcineva sa se comporte si sa lucreze cu mine si ma astept cu entuziasm sa fie la fel si din partea ta.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.