Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2020 iunie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

ian

20

Cum poti castiga Bani Pe Net? RECENZIE Partea 3.2 Continuare Google AdSense

20. ianuarie 2015 marţi

Articolul 25

 

Dupa cum ti-am promis in articolul anterior acum vom continua cu partea a 2-a din sectiunea de monetizare online prin Google Adsense. AdSense-ul este o strategie destul de riscanta de monetizare pentru tine deoarece este cunoscut faptul ca Google are "toane" si oricand poate sa spuna ca nu le convine modul cum faci publicitatea sau sa schimbe din politici si proceduri, sau din algoritmele prin care produc rezultatele in cautari – atunci cand cineva scrie pe Google, si sa te trezesti cu contul inghetat si cu imposibilitatea de ati mai deschide unul pe numele tau.

Sunt multi oameni care promoveaza produse de “facut bani cu adsense” in care iti dau site-uri gata facute si softuri care de obicei iti posteaza continut “regurgitat” de pe alte site-uri… ei bine… aceste metode rareori functioneaza si daca functioneaza, functioneaza pe termen scurt pana se prinde Google si te penalizeaza. Poate este prima data cand auzi de AdSense sau poate esti precum multi altii care au investit in astfel de programe si nu au obtinut nici pe departe ceea ce doreau din punct de vedere financiar… indiferent din ce categorie esti, informatiile din acest manual sunt extrem de valoroase pentru tine pentru ca iti mai pot salva multi bani pe care altfel i-ai investi in programe care nu merg, si de asemnea te va ajuta sa salvezi mult timp si energie pe care altfel le-ai irosi de pomana.

Daca esti unul dintre oameni care au cumparat astfel de programe sau te uiti dupa a cumpara unul si crezi ca merge treaba cu folosirea de continut "regurgitat" de pe alte site-uri de articole, ei bine nu prea merge... ai vazut-o cu ochii tai sau o vei vedea cu ochii tai.

 

Sunt multi oameni care se vaita de asta... degeaba poti crea zeci de mii de articole pe care le poti raspandi automat pe internet instananeu (iti recomand sa NU faci niciodata asta pentru ca motoarele de cautare au algoritme din ce in ce mai bine puse la punct si te vor penaliza astfel incat domeniul tau de site nu va mai aparea in cautari)... pentru ca motoarele de cautare nu cumpara produse, oamenii cumpara produse... si daca articolul tau nu are sens -- si se simte "robotizat" oamenii te sar imediat... ….in schimb daca esti bun pe un domeniu si oferi valoare oamenilor astfel incat sa doreasca sa vina pe site-ul tau (si site-ul tau sa aiba un proces marketing profesionist pas cu pas pus la punct, nu zeci de linkuri pe care oamenii sa apese si sa nu mai stie cum de au ajuns unde au ajuns) treaba sta cu totul altfel si vei atrage mai mult trafic, pe care dupa cum ti-am spus il poti monetiza cel mai eficient prin ceea ce urmeaza sa-ti impartasesc.

 

Acum, un lucru important aici, cele spuse anterior nu anuleaza faptul ca unii oameni si sau companii chiar castiga bani seriosi cu Google AdSense, dar acesti oameni nu sunt singuri, de fapt de cele mai multe ori sunt companii de genul revistelor clasice, care au o multime oameni care scriu pentru ele si posteaza continut de calitate zilnic (si in cele mai multe situatii de multiple dati pe zi) ceea ce atrage multi oameni pe site-urile lor.

Deci se pot castiga bani buni prin AdSense dar nu este unul dintre cele mai eficiente modalitati pentru majoritatea oamenilor, plus NU esti in controlul Google si schimbarilor pe care le face si te poti trezi construind castele de nisip care sa fie maturate peste noapte.

 

Ceea ce vei descoperi mai departe iti va permite sa-ti construiesti o afacere cat de stabila este posibil, care sa-ti intretina stilul de viata pe care il doresti si sa-ti dea cel mai mare control posibil asupra reusitei tale financiare.

Dar sa le luam pe rand astfel incat sa poti vedea imaginea integrala cu claritate si usurinta... Ma opresc acum aici cu acest articol si de la urmatorul vom discuta despre varianta in care iti construiesti propria afacere - care este urmatorul pas in cresterea ta financiara.

 

Cu drag,

Dorin Todica

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.